Διεθνής πολίστας κατήγγειλε ομοφοβική επίθεση από αντίπαλό του

«Έχω δεχτεί κι άλλες επιθέσεις στο παρελθόν, αλλά δεν θέλω πλέον να το αφήνω να περνά έτσι. Κάνω κακό στο άθλημα και την κοινωνία αν το κρατώ μέσα μου» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός πολίστας, Βίκτορ Γκουτιέρεθ

Ομοφοβική επίθεση από αντίπαλό του κατήγγειλε ο Ισπανός διεθνής πολίστας της Τεράσα, Βίκτορ Γκουτιέρεθ, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με την Σαμπατέλ.

«Δυστυχώς έπεσα θύμα ομοφοβικής επίθεσης. Δεν ήθελα να δώσω σημασία, γιατί πολλά γίνονται όταν παίζεις με 200 παλμούς, αλλά όταν αρνήθηκα αν του δώσω το χέρι για όσα μου είπε, γύρισε και με αποκάλεσε ‘αδερφή’. Το άκουσαν και από τις κερκίδες, το άκουσαν και άλλοι παίκτες. Εγώ είμαι περήφανος για το ποιος είμαι. Είμαι ομοφυλόφιλος, γκέι και για μένα αυτό δεν είναι προσβολή.

Έχω δεχτεί κι άλλες επιθέσεις στο παρελθόν, αλλά δεν θέλω πλέον να το αφήνω να περνά έτσι. Κάνω κακό στο άθλημα και την κοινωνία αν το κρατώ μέσα μου. Θα στενοχωρηθώ πολύ αν η ομοσπονδία δεν επιβάλει τιμωρία, γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν χώρο στον αθλητισμό. Θέλω να στείλω σε όλους ένα μήνυμα να μη φοβούνται. Η ζωή είναι όμορφη και ο καθένας θα πρέπει να είναι περήφανος για αυτό που είναι» ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεο που πόσταρε στο λογαριασμό του στο Instagram.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE