Διεθνής διάκριση για τον Πατρινό Ιωάννη Εμανουήλ Κοσμαδάκη

Την τρίτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό στο Youth Citizen Entrepreneurship Competition στη κατηγορία Tourism: Best Project 2019, , εκπροσωπώντας την χώρα μας, κατέλαβε ένας Πατρινός, φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου της Πάτρας δημιουργός για τη δημιουργία ενός πρωτοπόρου πρότζεκτ (project) , που στοχεύει μεταξύ άλλων και στον εναλλακτικό τουρισμό!

«Μέσα από το συγκεκριμένο διαγωνισμό κατάφερα να έρθω σε επαφή με αξιόλογους νεαρούς entrepreneurs από κάθε γωνιά του πλανήτη και να λάβω σημαντική ανατροφοδότηση, έμπνευση και συμβουλές σχετικά με την Fisea - Book your fishing holidays», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Στη fisea, μέσω μιας user-friendly διεπαφής (website & mobile application) o τουρίστας έρχεται σε επαφή με πακέτα αλιευτικών εκδρομών, συγκρίνει και επιλέγει τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν (αλιευτική εκδρομή, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο, εστιατόρια) εύκολα και με πλήρη διαφάνεια αφού έχει την δυνατότητα να εξερευνήσει το ιστορικό και τις αξιολογήσεις του αλιέα (οι οποίες ακολουθούν πολιτική μηδενικής ανοχής στις ψευδείς κριτικές με την χρήση της τεχνολογίας blockchain που επιτρέπει την αποθήκευση διαπιστευτηρίων επικύρωσης αρχείων και αρχείων χρονικής σήμανσης) όσον αφορά προηγούμενες αλιευτικές εκδρομές στην περιοχή που τον ενδιαφέρει.

Γαστρονομικές συνταγές, προτάσεις για δραστηριότητες στην εκάστοτε περιοχή οι οποίες θα έχουν επιλεγεί προσεκτικά από την ομάδα της fisea και θα βασίζονται σε τοπικούς τουριστικούς οδηγούς κλπ. καθώς και αναλυτικές προγνώσεις καιρού έρχονται να συμπληρώσουν την συνολική εμπειρία του τουρίστα.

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE