Πάτρα: Που θα γίνουν αύριο δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορονοϊό

Η Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ  σε συνεργασία με τον Συντονιστή και  τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην Αχαΐα  συνεχίζουν την οργάνωση τακτικών δειγματοληπτικών ελέγχων  για την έγκαιρη ανίχνευση κρουσμάτων  κορονοιού  σε φορείς με πιθανότητες αυξημένου κινδύνου.

Αύριο Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν   δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους παρακάτω φορείς :

 

  Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αχαΐας 

 

4Ο Εδικό Δημοτικό Σχολείο 

 

Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αιγίου

 

Καλλιμάνης  (εργοστάσιο συσκευασίας τροφίμων-Αίγιο)

 

ΕΦΚΑ (Γούναρη) 

 

Ιχθυόσκαλα 

 

ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Κομαθώ 

 

ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Αχμπέτ Χασμάν 

 

 Οι τακτικοί έλεγχοι σε σχολεία ειδικής εκπαίδευσης είναι απαραίτητοι λόγω του αυξημένου κινδύνου που διατρέχουν οι  εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι εργαζόμενοι σε αυτές τις δομές καθώς οι μαθητές αυτών είναι δύσκολο να τηρήσουν τα μέτρα υγιεινής και προστασίας όπως χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων κτλ.

 

Όσο για τις βιοτεχνίες συσκευασμένων τροφίμων, οι τακτικοί έλεγχοι είναι υποχρεωτικοί για την αποφυγή διασποράς της νόσου μεταξύ των εργαζομένων, όσο και μέσω των τροφίμων, για τη διατήρηση της Δημόσιας Υγείας. 

 

Το ίδιο απαραίτητοι είναι και στις δημόσιες υπηρεσίες που έχουν πολλούς τομείς  εξυπηρέτησης πολιτών, όπου καθίσταται  αναγκαία η χρήση μάσκας και  η τήρηση των αποστάσεων για την αποφυγή συγχρωτισμού και μετάδοσης της νόσου σε εργαζόμενους και εξυπηρετούμενους. 

 

Στον προγραμματισμό συμπεριλαμβάνονται και οι δειγματοληψίες που γίνονται στον νότιο Λιμένα Πατρών 

 

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE