Πάτρα: Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Κοτοπούλη-Πέθανε η μητέρα του Γιοβάνα

Βαρύ πένθος για τον γνωστό Πατρινό επιχειρηματία Γιώργο Κοτοπούλη, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα Γιοβάνα. Η εκλιπούσα είχε διατελέσει διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών στο Δήμο Πατρέων.

Ο ίδιος με ένα συγκινητικό κείμενο στο διαδίκτυο, την αποχαιρετά.

Αναλυτικά το κείμενό του:

"Καλό ταξίδι μάνα.

Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες, δασκάλα ήταν η πρώτη σου δουλειά .Μαζί σου με κουβάλησες μικρό σε ορεινό χωριό της Ζακυνθου, χωρίς ρεύμα, κακοδιορισμενη για πολιτικούς λόγους. Μας μεγάλωσες με προοδευτικές αρχές και ιδέες, μπροστά για την εποχή. Άγρυπνος φρουρός στο VILLI'S PARK αλλά & στην ARENA.

 Έφτασες Διευθύντρια Διοικητικών υπηρεσιών στο Δήμο Πατρέων για πολλά χρόνια ,αφήνοντας εποχή με τον τρόπο που διοίκησες, από τον Αννινο μέχρι τον Καράβολα. Με έμαθες να επιμένω, να περιμένω ,να αγωνίζομαι, να εργάζομαι σκληρά, να ακούω μόνο καλές μουσικές & να χορεύω, να μιλάω καλά Ελληνικά, να τρώω σωστά, .Με την σπάνια αισθητική σου με έμαθες να ξεχωρίζω το ωραιο. Η αρρώστια σε κράτησε στο κρεβάτι αρκετά χρονια. Εκεί που πας θα βρεις τον άντρα σου το Γιάννη αλλά & τον θείο το Πανουλη & θα τραγουδάτε μαζί όπως μόνο εσείς ξέρατε...ένα φιλί στον ουρανό & ένα δάκρυ για μια γυναίκα που ήταν παράδειγμα για πολλές δεκαετίες....φωτό από την κερκίδα των επισήμων σε παρέλαση καρναβαλιού κάπου στο 85,με δερμάτινο παντελόνι η διευθύντρια του Δήμου με τσιγάρο στο χέρι & ο γιος της χειροκροτούν τα καλά γκρουπ του κρυμμένου θησαυρού, κάτω από το βλέμμα αστυνομικού".

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE