Επίσκεψη Χριστίνας Αλεξοπούλου στη γαλακτοβιομηχανία «Πρώτο» 

 

Τη συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία «Πρώτο», επισκέφθηκε σήμερα η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της εταιρείας, κ. Καϊμακά Ιωάννη.

 

Στη συνάντηση, η Βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία του συνεταιρισμού καθώς και του κλάδου της γαλακτοβιομηχανίας γενικότερα. Τόνισε πως η περαιτέρω ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της χώρας. 

 

Πριν από λίγες μόλις μέρες άλλωστε, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης, προχώρησε στην επίσπευση της πληρωμής της συνδεδεμένης ενίσχυσης σε κτηνοτρόφους χωρίς γη, στην διατήρηση του ΦΠΑ για τα γαλακτοκομικά προϊόντα στον μειωμένο συντελεστή 13% και στην μείωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών με την διασύνδεση των συστημάτων του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

 

Το παράδειγμα για την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, είχε δώσει πρώτος ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν, ως Πρόεδρος ακόμα της Ν.Δ., είχε πραγματοποιήσει μία από τις πρώτες του συναντήσεις με εκπροσώπους του κλάδου

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE