ΕΝΤΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ και ΠΑΡΑΛΙΑΣ το 1/3 του οικοπέδου της βίλας Πελετίδη! Αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση του Achaia News (video)

Έμμεση παραδοχή της πολιτικής ενοχής του και σιωπηρή επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του Achaia News.gr αποτέλεσε η άρνηση του κ. Πελετίδη να απαντήσει στην σημερινή συνέντευξη Τύπου για το ζήτημα της κατάληψης της ζώνης αιγιαλού και παραλίας από την μάντρα της οικογενειακής του βίλας, στην αποκλεισμένη παραλία των Αραχωβιτίκων. 

Ο Δήμαρχος Πατρέων ρωτήθηκε από το Achaia News.gr εάν πράγματι ισχύουν οι πληροφορίες που φέρουν το 1/3 του οικοπέδου της συγκεκριμένης βίλας, σύμφωνα με το Συμβόλαιο αγοραπωλησίας να βρίσκεται ΕΝΤΟΣ της ΖΩΝΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ και ΠΑΡΑΛΙΑΣ των Αραχωβιτίκων.


Ο κ. Πελετίδης για άλλη μια φορά όχι μόνο δεν διέψευσε την πληροφορία, αλλά ούτε τόλμησε να την σχολιάσει!

Όπως γίνεται φανερό το θέμα είναι αμιγώς πολιτικό και ο κ. Πελετίδης θα πρέπει να δώσει ξεκάθαρη πολιτική απάντηση στους δημότες.


Καθώς την ίδια ώρα που έχει κάνει παντιέρα του την απελευθέρωση του παραλιακού μετώπου της Πάτρας, ο ίδιος και η οικογένειά του ζουν σε σπίτι που έχει καταλάβει τον αιγιαλό και έχει αποκλείσει την πρόσβαση των πολιτών στην παραλία των Αραχωβιτίκων.


Δείτε τι ΔΕΝ απάντησε ο Δήμαρχος Πατρέων στην σχετική ερώτηση του Achaia News.gr

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE