Ο Γυμναστικός Σύλλογος Άθλος Πατρέων έκοψε την πίτα του

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Γυμναστικός Σύλλογος «ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ» την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας. 

Σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα συναντήθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων Βόλεϊ, των τμημάτων υποδομών, οι οικογένειες τους και φίλοι του αθλητισμού, αποδεικνύοντας με την παρουσία τους πως πρόκειται για μια αθλητική οικογένεια που μεγαλώνει. 

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, οι παράγοντες του συλλόγου, προπονητές και συνεργάτες ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη, ευχόμενοι και αυτή η χρονιά να κυλήσει με υγεία και εκπλήρωση των αγωνιστικών στόχων.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους εκ μέρους του Δήμου Πατρέων και της Αντιδημαρχίας Παιδείας - Αθλητισμού ο Γιάννης Παυλάκης,  ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θεόδωρος Κανελλόπουλος, το μέλος της Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας Βασιλική Αθανασοπούλου, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό με ευχές για μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες για τον ΑΘΛΟ ΠΑΤΡΕΩΝ, ενώ απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν ως εθελοντές στους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το 2019 στην Πάτρα. 

Τις απονομές έκαναν επίσης ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Πελοποννήσου και υπεύθυνος προπονητής των ανδρικών τμημάτων του ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Δημήτρης Σπυρόπουλος, η υπεύθυνη προπονήτρια των γυναικείων τμημάτων Λούλα Τριανταφυλλοπούλου, οι συνεργαζόμενοι με τον σύλλογο καθηγητές φυσικής αγωγής Χρήστος Σωτηρόπουλος και Έφη Παπακωνσταντοπούλου. 

Για την εθελοντική τους δράση τιμήθηκαν οι αθλητές του ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Αθανάσιος – Εμμανουήλ  Σπυρόπουλος, Θεόδωρος Θεοδωρακόπουλος, Νικόλας Κανελλόπουλος, Όργκερτ Σούτι, Σπυρίδων – Ιάσων Σπυρόπουλος, Αντώνης Σωτηρόπουλος, Ανδρέας Σωτηρόπουλος και Παναγιώτης – Πάρις Σπυρόπουλος.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με τους τυχερούς και τις τυχερές από κάθε τμήμα να παίρνουν για δώρο εξοπλισμό Βόλεϊ που παρέδωσαν οι προπονήτριες των τμημάτων υποδομής Διονυσία Γιαννοπούλου και Γλυκερία Κακαφώνη.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE