Πάτρα: Αυστηροί έλεγχοι και πρόστιμα σε όσους κυκλοφορούν χωρίς... άδεια - Κόπηκαν... το πρωί τα πρώτα

Αυστηρές οδηγίες για την εφαρμογή των μέτρων και την επιβολή προστίμων σε όλους όσους δεν διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια για την κυκλοφορίας τους .

Νεότερα: Τα πρόστιμα έχουν ήδη φτάσει τα 166, σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τους αστυνομικούς να είναι πλέον ιδιαίτερα αυστηροί και να μην... χαρίζονται στους παραβάτες με απλές προειδοποιήσεις. Στην Πάτρα ώς τις 10:30  της Τρίτης το πρωί είχαν επιδοθεί έξι πρόστιμα των 150 ευρώ. 

Πρώτη Ενημέρωση: Αυστηρές οδηγίες για την εφαρμογή των μέτρων και την επιβολή προστίμων σε όλους όσους δεν διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια για την κυκλοφορίας τους ."Έπεσαν" τα πρώτα τρία πρόστιμα σήμερα για άσκοπη κυκλοφορία από νωρίς το πρωί στην Πάτρα Επιβλήθηκαν σε οδηγούς οι οποίοι εντοπίστηκαν στη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων το πρωί της Δευτέρας να κυκλοφορούν στους δρόμους της Πάτρας χωρίς να έχουν μαζί τους την απαραίτητη έγγραφη βεβαίωση μετάβασης ή την ηλεκτρονική έγκριση μέσω SMS για τη μετακίνησή τους σε κάποιον συγκεκριμένο προορισμό.  Με περιπολικά και μοτοσυκλετιστές στήνονται μπλόκα σε κεντρικά σημεία της Πάτρας και ελέγχονται τόσο οι οδηγοί , όσο και οι πεζοί για τις βεβαιώσεις που διαθέτουν ώστε να βγουν από τα σπίτια τους. Χθες υπήρξε μια ανοχή ωστόσο σήμερα θα επιδίδονται πρόστιμα ύψους 150 ευρώ. Χθες επιδόθηκαν επτά πρόστιμα στην Αχαία.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE