Πάτρα: Είχε ξαναχτυπήσει ο "νταής" μαθητής- Εξιτήριο για τον 16χρονο ο οποίος δεν μπορεί να φάει λόγω τραυμάτων

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο 16χρονος μαθητής ΕΠΑΛ Πάτρας ο οποίος κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από 19χρονο συμμαθητή του.

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο 16χρονος μαθητής ΕΠΑΛ Πάτρας ο οποίος κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από 19χρονο συμμαθητή του.

Ο νεαρός νοσηλεύτηκε στο Ρίο και πια έχει πάρει εξιτήριο ενώ σε βάρος τ6ου 19χρονου σχηματίστηκε από την αστυνομία, δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα.

«Ήταν σε ένα σχολικό διάλειμμα και είχαν έναν διάλογο για κάτι, είχαν μία διαφωνία κι όταν ήρθε και ένα άλλο παιδί στην παρέα και συμφώνησε με τον γιο μου, μάλλον ενοχλήθηκε το παιδί αυτό. Και σηκώθηκε πάνω και του έδωσε γροθιά στην κάτω γνάθο», είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 16χρονου.

«Μάλλον θίχτηκε το άλλο παιδί, που συμφώνησε και ένας άλλος μαζί με τον γιο μου και σηκώθηκε πάνω και του λέει: εμένα να μου μιλάς καλύτερα και στα καλά καθούμενα του έδωσε μία γροθιά. Αυτή η γροθιά μας έβαλε στο χειρουργείο, βάλαμε τρεις λάμες στο παιδί. Αυτή τη στιγμή, το παιδί έχει δια γναθική ακινητοποίηση και πίνει και τρώει με ένα καλαμάκι κι ούτε και αυτό μπορούμε να κάνουμε», πρόσθεσε ο πατέρας του θύματος.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Παράλογη χώρα

Απρ 08, 2020 Hits:15 ΑΠΟΨΕΙΣ