Δ. Ελλάδα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που "χτυπούσε" ΑΤΜ και αυτόματους πωλητές καυσίμων - Έξι συλλήψεις

Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκονται σε κλοπές ΑΤΜ και αυτόματων πωλητών .

Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε κλοπές ΑΤΜ και αυτόματων πωλητών. Το τελευταίο περίπου δίμηνο χτυπούσαν σε ΑΤΜ και αυτόματους πωλητές καυσίμων σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, χρησιμοποιώντας κλεμμένα αγροτικά τα οποία στην συνέχει εγκατέλειπαν και χρησιμοποιούσαν δικά τους οχήματα. 

Στην επιχείρηση συμμετέχουν πολυμελής ομάδες αστυνομικών από Αγρίνιο και Μεσολόγγι και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν συλληφθεί έξι άνδρες Ρομά , τρείς στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τρεις στην περιοχή του Ασπροπύργου. 

Η ανακοίνωση της τοπικής Ελληνικής Αστυνομίας :

Σε εξέλιξη βρίσκεται από σήμερα τα ξημερώματα σε Αιτωλοακαρνανία και Αττική ευρείας κλίμακας Αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος ασφαλείας Μεσολογγίου και της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αγρινίου σε συνεργασία με υπηρεσίες ασφαλείας της Δυτικής Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται σε ληστείες κλοπές ATM και αυτόματων πωλητών ,θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του achaianews.gr εμπλέκονται και στην κλοπή του μηχανήματος αυτόματης ανάληψης χρημάτων από τον χώρο του νοσοκομείου του Αγρινίου αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE