ΠΑΤΡΑ: Πάνω από πέντε τόνους σε τρόφιμα και ρούχα φεύγουν για το Δυρράχι

 Μεγάλη βοήθεια πρόκειται να στείλει η Πάτρα στο Δυρράχι με το κάλεσμα του συλλόγου των Αλβανών μετανστών που ζουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα να έχει γνώση ήδη μεγάλη ανταπόκριση.


 Μεγάλη βοήθεια πρόκειται να στείλει η Πάτρα στο Δυρράχι με το κάλεσμα του συλλόγου των Αλβανών μετανστών που ζουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα να έχει γνώση ήδη μεγάλη ανταπόκριση.Αρκετές εταιρείες έχουν γνωστοποιήσει στα μέλη του προεδρείου του Συλλόγου ότι θα προσφέρουν πράγματα και είδη για να σταλούν στους σεισμόπληκτους. 

 

Ο δήμος, ο Προμηθέας, η Ιερά Μητρόπολη Πατρών είναι μόνο τρεις από τους φορείς που έχουν ήδη ενημερώσει ότι θα βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια και έχουν ξεκινήσει να μαζεύουν. Μαζί και ο απλός κόσμος, Πατρινοί ιδιώτες είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν από το περίσσευμά τους στην εκστρατεία που γίνεται.

 

Το συγκινητικό αυτής της ανθρωπιστικής εκστρατείας είναι ότι στην ίδια προσπάθεια συμμετέχουν και θα στείλουν πράγματα οι σύλλογοι Βορειοηπειρωτών που υπάρχουν στην Πάτρα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι αυτές τις δύσκολες ώρες, υπάρχει μόνο ο άνθρωπος, δεν υπάρχει τίποτα άλλο, καμία διαφορά.

 

"Είμαστε όλοι ένα. Είμαστε όλοι μαζί στα δύσκολα" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου που κάνει έκκληση για βοήθεια. Είναι χαρακτηριστικό με βάση τις εκτιμήσεις των μελών του Συλλόγου, ότι από την πόλη μας αναμένεται να αναχωρήσουν για το Δυρράχιο, τουλάχιστον πέντε με έξι τόνοι τροφίμων και ειδών ανάγκης.

 

Το δράμα, η τραγωδία όμως που ζει η Αλβανία είναι μεγάλη και αυτό δείχνει ότι οι ανάγκες δεν τελειώνουν και δεν μπορούν εύκολα να καλυφθούν, αν δεν βοηθήσουμε όλοι.

 

Η συγκέντρωση των ειδων (τρόφιμα, ρούχα κουβέρτες και άλλο μπορεί ο καθένας) θα γίνει το  Σάββατο στις 30 Νοεμβρίου από της 9 πμ. έως 21:00 μμ στην πλατεία Γεωργίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου από την ώρα 9:00 π.μ  έως 15:00 μ.μ. 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:38 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:66 ΑΠΟΨΕΙΣ