Ιθάκη: Ελεύθερος ο επιχειρηματίας που σκότωσε Βρετανό - Η αιτία θανάτου του 42χρονου

Διάσταση-θρίλερ παίρνει η υπόθεση του Βρετανού, που βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Ιθάκης. Ο εισαγγελέας Κεφαλονιάς προχώρησε στην απόφαση να αφήσει προσωρινά ελεύθερο, τον επιχειρηματία,που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον εραστή της συζύγου του

Διάσταση-θρίλερ παίρνει η υπόθεση του Βρετανού, που βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Ιθάκης. Ο εισαγγελέας Κεφαλονιάς προχώρησε στην απόφαση να αφήσει προσωρινά ελεύθερο, τον επιχειρηματία, που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον εραστή της συζύγου του.

Όπως αποκάλυψε ο πατρινός δικηγόρος του Θανος Αμπατζής   ο ατυχος άνδρας έζησε για αρκετές ώρες. Μάλιστα βρέθηκε με ένα μπουκάλι αδειανό δίπλα του από κονιάκ, προφανώς έκανε χρήση σ’αυτό! Σύμφωνα πάντως με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση ο θάνατος του επήλθε λόγω υποσκλειρηδίου αιμορραγίας η οποία προήλθε από χτύπημα στο κεφάλι. Ομως στον θάνατό του συνέτεινε η κατάσταση της υγείας του μια και είχε ηπατική κήρωση. Δηλαδή ο θάνατός πιθανόν δεν θα επήρχετιο αν δεν ήταν επιβαρυμένη η υγεία του. Μάλιστα πέθανε από τις 5 μέχρι τις 9 το πρωί, δηλαδή πάνω από 10 ώρες από την στιγμή που έγινε ο διαπληκτισμός. 

Ο  54χρονος επιχειρηματίας που βρισκόταν σε διάσταση με τη Νοτιοαφρικανή σύζυγό του, γνώριζε ότι εκείνη διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο Βρετανό. Η επίσκεψη του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο νυν σύντροφός της, του επεφύλασσε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, η οποία και κατέληξε σε άγριο καυγά. «Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω, από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που  αντίκρισα.  Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες» δηλωσε ο επιχειρηματίας από την Ιθάκη. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 54χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Από εγκεφαλική αιμορραγία τραυματικής αιτιολογίας προήλθε σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του Βρετανού στην Ιθάκη, όπως κατέδειξε η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, ότι δεν είναι παθολογικά τα αίτια που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του Βρετανού.

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:40 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:69 ΑΠΟΨΕΙΣ