Στον Καραμανλή για τρένο και Πατρών- Πύργου η... Πάτρα - Σε εξέλιξη η συνάντηση

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή έχει αύριο στην Αθήνα ο Κώστας Πελετίδης , μαζί με επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων , φορείς και πολίτες 

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή έχει στην Αθήνα ο Κώστας Πελετίδης , μαζί με επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων , φορείς και πολίτες . Συγκεκριμένα πρόσκληση για τη συνάντηση αυτή έχει δοθεί σε όλες τις δημοτικής παρατάξεις για να παρευρεθούν με τους ίδιους να απαντούν ότι θα δώσουν το παρών και θα στείλουν εκπροσώπους ή και τους επικεφαλής τους. Στο τραπέζι το τρένο καθώς και ο αυτοκινητόδρομος της Πατρών - Πύργου με την τοπική αυτοδιοίκηση να ζητά επιτέλους ξεκάθαρες απαντήσεις για τι πρόκειται να γίνει με τα δύο μεγάλα έργα.

Πέρα από τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου πρόσκληση για τη συνάντηση έχει δοθεί σε αρμόδιους επιστημονικούς φορείς, σε συλλόγους του αρκτικού διαμερίσματος που από την αρχή έχουν εναντιωθεί στην επιφανειακή χάραξη, ακόμα και σε επαγγελματικούς συλλόγους που το έργο τους αφορά άμεσα ή και έμμεσα.Παρών στη συνάντηση αυτή αναμένεται να δώσουν και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι της δημοτικής αρχής ο Χρήστος Κορδάς, αλλά και ο Μιχάλης Αναστασίου.

Πρόκειται για μία κρίσιμη συνάντηση που έγινε αποδεκτή από τον υπουργό κ. Καραμανλή, μετά την εισήγηση του Κώστα Πελετίδη στο δημοτικό συμβούλιο, ζητώντας από το υπουργείο ενημέρωση για αυτά τα δύο σημαντικά ζητήματα.

Η δημοτική αρχή θέλει η συνάντηση αυτή να μην έχει έναν τυπικό χαρακτήρα μιας κλειστής πολιτικής συζήτησης που θα αφορά δύο σημαντικά θέματα της περιοχής, αλλά να δοθεί η αίσθηση ότι τα όσα θα ακουστούν, θα αποτελούν τη φωνή της πόλης και όχι απλώς ενός φορέα της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

 

 

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE