Πατρα: Προσπάθησε να σκοτώσει τη συζύγό του, οδήγήθηκαν στα δικαστήρια αλλά μένουν μαζί

 Ενώπιον του Εφετείου Κακουργημάτων, στα δικαστήρια της Πάτρας, βρέθηκε σήμερα ένας 53 χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορήθηκε ότι το 2013 αποπειράθηκε να σκοτώσει τη 50χρονη σύζυγό του.Το… «περίεργο» της υπόθεσης είναι ότι... 

  Ενώπιον του Εφετείου Κακουργημάτων, στα δικαστήρια της Πάτρας, βρέθηκε σήμερα ένας 53 χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορήθηκε ότι το 2013 αποπειράθηκε να σκοτώσει τη 50χρονη σύζυγό του.Το… «περίεργο» της υπόθεσης είναι ότι... παραμένουν μαζι μετά το περιστατικό και μάλιστα μέχρι και σήμερα δεν έχουν χωρίσει.
 Ενώπιον του Εφετείου Κακουργημάτων, στα δικαστήρια της Πάτρας, βρέθηκε σήμερα ένας 53 χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορήθηκε ότι το 2013 αποπειράθηκε να σκοτώσει τη 50χρονη σύζυγό του.Το… «περίεργο» της υπόθεσης είναι ότι δυο τους παραμένουν μαζί  μετά το περιστατικό και μάλιστα μέχρι και σήμερα δεν έχουν χωρίσει. Πρωτόδικα ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη αλλά με βούλευμα δεν κρατήθηκε στη φυλακή και επέστρεψε στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του.Το… «περίεργο» της υπόθεσης είναι ότι δυο τους παραμένουν μαζί  μετά το περιστατικό και μάλιστα μέχρι και σήμερα δεν έχουν χωρίσει.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε πρόκληση σωματικής βλάβης και επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή 12 μηνών, χωρίς αναστολή. Ο άνδρας δεν οδηγήθηκε στη φυλακή αλλά θα εξαγοράσει την ποινή του δίνοντας πέντε ευρώ την ημέρα για ένα χρόνο.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Το ζευγάρι από την Πάτρα επέστρεψε στο σπίτι του μετά από νυχτερινή έξοδο και έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Από την πλευρά του συζύγου υπήρξε μία σκηνή ζηλοτυπίας η οποία γρήγορα «ξέφυγε».Ο άνδρας αφού την είχε χτυπήσει και της είχε δώσει μερικές κλωτσιές και μπουνιές, «έφραξε» τη μύτη και το στόμα της γυναίκας με μία κάλτσα κι εκείνη σύντομα λιποθύμησε. Ο άνδρας προσπάθησε να τη συνεφέρει και από εκεί και πέρα βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία προκειμένου να επιπλήξει το σύζυγό της αλλά η αστυνομία κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες και ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για την υπόθεση.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE