Πάτρα: Μετανάστες επιτέθηκαν σε περιπολικό με ξύλά, πέτρες, μπουκάλια -«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ.στην Παραλιακή, 22 προσαγωγές

Οι αστυνομικοί της ομάδας έλαβαν, την περασμένη Πέμπτη, επίθεση με πέτρες, ξύλα και μπουκάλια από τους μετανάστες κατά τη διάρκεια ελέγχων στην παραλιακή ζώνη έξω από το νέο λιμάνι.

Οι αστυνομικοί της ομάδας έλαβαν, τον περασμένο Πέμπτη, επίθεση με πέτρες, ξύλα και μπουκάλια από τους μετανάστες κατά τη διάρκεια ελέγχων στην παραλιακή ζώνη έξω από το νέο λιμάνι στο ύψος του παλιού λαδόπουλου εργοστασίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του achaianews.gr κανένας αστυνομικός ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές σε περιπολικό ...

Την Παρασκευή το πρωί οι αστυνομικοί έφτασαν στους χώρους της ΑΒΕΞ της πρώην Π-Π και Λαδόπουλου, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει να ξαναβρούν τους μετανάστες. 

Έγιναν 22 προσαγωγές μεταναστών και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από την Αχαΐα ...

Οι μετανάστες βρίσκουν καταφύγιο στο παλιό εργοστάσιο του Λαδόπουλου και συνεχίζουν καθημερινά τις προσπάθειές τους να τρυπώσουν σε κάποιο φορτηγό με το βλέμμα στραμμένο προς μια καλύτερη ζωή σε περίπτωση που καταφέρνουν να φτάσουν στην Ιταλία ... 

Οι μεταναστευτικές ροές στη χώρα μας αυξάνονται συνεχώς και η ανησυχία για την αύξηση της παρουσίας των μεταναστών στην Πάτρα, καθώς αποτελεί είσοδο εξόδο , είναι έντονη.

 

 

Ελένη Παρασκευόπουλου

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE