Μυρσίνη Ηλείας : Τραγωδία - Πνίγηκε 2,5 ετών αγοράκι στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων

Ένα νέο τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στη Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης Ένα τρίχρονο αγοράκι από τη Συρία βρέθηκε πνιγμένο στη θάλασσα στην

Ένα νέο τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στη Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης Ένα τρίχρονο αγοράκι από τη Συρία βρέθηκε πνιγμένο στη θάλασσα στην  παραλία μπροστά από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο LM Village της Μυρσίνης. Το τραγικό αυτό συμβάν έγινε αντιληπτό περίπου στη μια το μεσημέρι και το παιδάκι μεταφέρθηκε άμεσα μόλις βρέθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο κέντρο υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρός Σάμα είχε προφανώς διαφύγει της προσοχής των γονέων του και έφτασε στη θάλασσα όπου και βρέθηκε νεκρό λίγο αργότερα.

Στο Κέντρο Φιλοξενίας λίγο νωρίτερα είχε παρουσιαστεί περιστατικό αναφυλαξίας σε άλλο παιδάκι και είχε κληθεί απο τον υπεύθυνο Γιώργο Αγγελόπουλο ασθενοφόρο για αυτό. Ο χρόνος άφιξης του ασθενοφόρου, συνέπεσε με τον εντοπισμό του νεκρού τρίχρονου αγοριού και έτσι μεταφέρθηκε χωρις να χαθεί χρόνος στο κέντρο υγείας. (Πληροφορίες ilialive.gr)

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας 

Ανακοινώνεται ότι σήμερα το μεσημέρι στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μυρσίνη του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, αγοράκι συριακής καταγωγής 2,5 ετών, διέλαθε της προσοχής των γονιών του, εξήλθε της περίφραξης της Δομής και μετέβη σε παρακείμενη παραλία, όπου βρέθηκε πνιγμένο. Διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, προανάκριση διενεργεί η οικεία λιμενική Αρχή.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE