Μόνη με το θυρωρό θα μείνει η Φώφη!-Επίθεση Κατσικόπουλου για τα περί «διαγραφής» του

  Στο τέλος η Φωφή θα μείνει μόνη της με τον διάβολο! Ατάκα -φαρμάκι από τον Δημήτρη Κατσικοπούλο για τις εσωτερικές διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής στην Πάτρα. 

  Στο τέλος η Φώφη θα μείνει μόνη της με τον θυρωρό! Ατάκα -φαρμάκι από τον Δημήτρη Κατσικόπουλο για τις εσωκομματικές διεργασίες στο Κίνημα Αλλαγής στην Πάτρα.  Την είπε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST TV, κληθείς να σχολιάσει τις εσωκομματικές εξελίξεις. Και αυτό γιατί ο κ. Κατσικόπουλος, μαζί με τους Νίκο Μοίραλη και την Αγγέλα Τριανταφύλλου, προτάθηκαν  για διαγραφή από το κόμμα, σε πρόσφατη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, επειδή στήριξαν την υποψηφιότητα του Κώστα Σπηλιόπουλου στις Περιφερειακές Εκλογές.

Στην χθεσινή τοποθέτησή του ο κ. Ο κ. Κατσικόπουλος χαρακτήρισε τις «ασταιότητες» που λέγονται για διαγραφή του, αλλά κάνοντας ακόμη ένα βήμα σημείωσε ότι σε περίπτωση που τεθεί θέμα απογραφής από το κόμμα, τότε «το μισό ΚΙΝ ΑΛ θα πρέπει να διαγραφεί», αφού δεν ήταν ο μόνος που στήριξε την υποψηφιότητα Σπηλιόπουλου. Και όπως είπε χαρακτηριστικά «σε λίγο η Φωφή θα μείνει μόνη της με τον διάβολο». Ο ίδιος μάλιστα προκάλεσε τους στελέχη του κόμματος, εφόσον επιμείνει στη διαγραφή του, να κάνει αυτό λέγοντας «θα ήταν τιμητική για εμένα μια τέτοια διαγραφή»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:38 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:67 ΑΠΟΨΕΙΣ