Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Νίκο Λάγιο

Σοκ στην Πάτρα καθώς το πρωί της Τρίτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Λάγιος σε ηλικία 65 ετών. Η κηδεία του θα γίνει στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής του  Α' Δημοτικού Κοιμητηρίου Πατρών. Ο γνωστός πατρινός επιχειρηματίας, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του το πρωί της Τρίτης. Ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια ενώ, φαίνεται να έχει πεθάνει τουλάχιστον δύο μέρες πριν.

Ο Νϊκος Λάγιος ήταν στον χώρο της εστίασης από μικρό παιδί, καθώς ο πατέρας του Γεώργιος Λάγιος διατηρούσε ψησταριά στην Τριών Ναυάρχων.

Ξεκίνησε με τον «Αυλόγυρο» σε τρία σημεία της πόλης, στη συνέχεια δημιούργησε την πρώτη καφετέρια σε roof garden στην οδό Γούναρη  τις «Εννέα Μούσσες», που έγινε αγαπημένο στέκι των Πατρινών, ενώ στη συνέχεια, μετακόμισε στο ισόγειο και μετέπειτα στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

«Σταθμός» στην επαγγελματική του διαδρομή αποτέλεσε η λειτουργία του καταστήματος «Μαρίνα», το οποίο συνέδεσε με το όνομά του, καθώς και του τουριστικού στο Δασύλλιο. 

Παράλληλα, είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αλλά και ως πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας επί έξι συνεχή χρόνια

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE