Καλάβρυτα: Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά

Νεότερη ενημέρωση:

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο Λεχούρι στην θέση "Αγία Μαρίνα". Στο σημείο επιχείρησαν δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου πετζετέλ και δύο Καναντερ επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα και οχήματα της πολιτικής προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων
Η πυρκαγιά κινήθηκε με ένταση προς τον Άη Λιά αλλά τα εναέρια μέσα με την βοήθεια την βροχής που έπιασε έλεγξαν την πυρκαγιά .

www.kalavrytanews

 

Νεότερα

Δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Λεχούρι Καλαβρύτων, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος.

Επίσης, σύμφωνα με τον Ευθύμιο Γεωργακόπουλο, η βροχή που εκδηλώθηκε στην περιοχή, βοήθησε στο έργο των επίγειων και εναέριων πυροσβεστικών δυνάμεων.

Πάντως, στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν 18 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με πέντε άτομα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Νέο πύρινο μέτωπο, το μεσημέρι του Σαββάτου. Τη φορά αυτή στις φλόγες τυλίχθηκε δασική έκταση στην περιοχή Πηγάδια Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας. Επί τόπου έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος με έξι πυροσβέστες, δύο Canadair και ισάριθμα Petzetel.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 2 το μεσημέρι σε δασική έκταση στα Καλάβρυτα. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Λεχούρι Καλαβρύτων Αχαΐας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, άμεσα κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεσή της 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα με 5 πυροσβέστες, 2 αεροσκάφη και 2 Πετζετέλ. 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE