Αχαία: Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Μποζαΐτικα, Άρλα και Νιφορέικα(ΝΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 07.19

Υπό έλεγχο έχουν τεθεί οι πυρκαγιές που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα χθες το βράδυ στα Μποζαΐτικα της Πάτρας, την κοινότητα Άρλα  και στα Νιφορεϊκα, με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να έχουν οριοθετήσει τις φωτιές και να επιχειρούν μεταξύ καμένου και άκαυτου, προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε κίνδυνος επέκτασής τους.

Στην φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή των Μποζαϊτίκων, από την πρώτη στιγμή έσπευσαν 10 οχήματα με 20 άνδρες και 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση των Δυνάμεων πυρόσβεσης στην φωτιά που εκδηλώθηκε λίγα λεπτά αργότερα στην περιοχή Άρλα. Σε αυτή την εστία επιχείρησαν 13 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 26 άνδρες και 17 άτομα πεζοπόρα τμήματα ενώ άμεση ήταν η κατάσβεση της Φωτιάς στην περιοχή των Νιφορεϊκων .

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ και για σήμερα Η Δυτική Ελλάδα έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις περιφέρειες της χώρας όπου ο βαθμός επικινδυνότητας για την εκδήλωση πυρκαγιών παραμένει υψηλός.

Νεότερα : Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην Άρλα, δυτικής Αχαΐας. 14 οχήματα και 31 πυροσβέστες επιχειρούν στην περιοχή.

Πρώτη ενημέρωση:Φωτιές ξέσπασαν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα στην περιοχή της Βούντενης κοντά στον Προφήτη Ηλία και στο χωριό Άρλα στη Δυτική Αχαία.  Στα σημεία επιχειρούν ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις κόντρα στους ανέμους που δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης. Σύμφωνα με πληροφορόες στην Άρλα οι αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο εκκένωσης του χωριού.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE