Σφάζονται Σπίρτζης-Καραμανλής για την Πατρών-Πύργου

Στην αντεπίθεση κατά της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και προσωπικά του Κώστα Καραμανλής  για τους χειρισμούς του στο θέμα της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου πέρασε ο πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης κατηγορεί τον διάδοχό του Κώστα Καραμανλή για επικοινωνιακά παιχνίδια με τα έργα υποδομών που μπορούν να έχουν ουσιαστικά ως συνέπεια να χαθεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για την Πατρών-Πύργου και να καθυστερήσει πολλή η υλοποίηση του έργου. Ο πρώην υπουργός Υποδομών κάνει λόγο για ψέματα εκ μέρους της νέας ηγεσίας του Υπουργείου μιλώντας για πολιτική μεταξύ φαντασίας και δογματισμού με στόχο να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων ο κ. Καραμανλής από το βήμα της Βουλής υποστήριξε ότι στα 3 από τα 8 έργα δεν έχει υπογραφεί καν σύμβαση ενώ στα υπόλοιπα 5 έργα δεν έχει ξεκινήσει η υλοποίησή τους και παράλληλα δόθηκε προκαταβολή μόνο σε ένα. Πρόσθεσε δε ότι «η προηγούμενη κυβέρνηση εγκαινίασε υποτίθεται εργοτάξιο κι εμείς ξέρετε τι παραλάβαμε; Μια χωματερή με 50.000 τόνους απορρίμματα».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE