Κινητοποιήσεις κατά του κλεισίματος του "Γερμανού" στην Μαιζώνος

 Η ανακοίνωση του Σωματείου Νέων Τεχνολογιών & και Τηλεπικοινωνιών Νομού Αχαΐας για το κλείσιμο του καταστήματος "Γερμανός" στην οδό Μαιζώνος.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της Γερμανός ΑΒΕΕ που προχώρησε στο κλείσιμο του κεντρικού καταστήματος της Πάτρας στην οδό Μαιζώνος, με σκοπό να γίνει και αυτό franchise και απέλυσε όλους τους εργαζόμενους.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό εάν δεν είχε ψηφιστεί η μνημονιακή πολιτική από τα αστικά κόμματα, εάν όλες οι κυβερνήσεις δεν είχαν προχωρήσει σε μια σειρά καταστρατήγησης νόμων και διεκδικήσεων των εργαζομένων που με κόπο και αίμα είχαμε κατακτήσει.

Πάνω σε αυτούς τους νόμους πατάει ο όμιλος ΟΤΕ και η θυγατρική του εταιρία Γερμανός ΑΒΕΕ και προχωρούν χωρίς οίκτο στην απόλυση των συναδέλφων. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα μεγαλώσουν τα κέρδη τους και για αυτούς οι εργαζόμενοι είναι μόνο κόστος.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι στο κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής να σηκώσουμε κεφάλι. Γραφόμαστε όλοι στο κλαδικό μας σωματείο. Δυναμώνουμε το ταξικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, με στόχο να απομονώσουμε τους εργατοπατέρες που για πολλά χρόνια έχουν κάτσει στο σβέρκο των εργαζομένων.

Προχωράμε σε παράσταση διαμαρτυρίας από σήμερα Πέμπτη σε μια σειρά καταστήματα του ομίλου ΟΤΕ. Απαιτούμε την άμεση απορρόφηση όλων των εργαζομένων από τον όμιλο ΟΤΕ. Να μην μείνει κανένας εργαζόμενος στο δρόμο.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE