Πάτρα - Ψυχιατρική ΠΓΝΠ: Ουδέποτε ο γιατρός αρνήθηκε να εξετάσει ασθενή , αλλά συνέτρεχαν άλλοι λόγοι που δεν έχουν γνωστοποιηθεί

Νεότερα 20:17 : Πληροφορίες από την πλευρά του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου :  Προς συμπλήρωση της ενημέρωσης και αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε ο γιατρός αρνήθηκε να εξετάσει ασθενή που έφθασε στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ αλλά συνέτρεχαν άλλοι λόγοι που δεν έχουν γνωστοποιηθεί και η υπόθεση διερευνάται απο την Εισαγγελία. 

Πρώτη Ανάρτηση 12:38 : Πρωτοφανές το περιστατικό που σημειώθηκε χθες (Τρίτη) στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, όταν γιατρός αρνήθηκε να εξετάσει νεαρό άτομο με ψυχιατρικά προβλήματα, το οποίο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με περιπολικό του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και συνοδεία αστυνομικών, προκειμένου να γίνει ιατρική γνωμάτευση.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας, η γιατρός αρνήθηκε να εξετάσει το νεαρό άτομο, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Μάλιστα, υπέδειξε ως λύση τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Πύργου. Το αίτημα διαβιβάστηκε στο ΕΚΑΒ, το οποίο σύμφωνα όμως δήλωσε αδυναμία μεταφοράς του ασθενή με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πύργου.

Ετσι ο νεαρός χρειάστηκε να παραμείνει φρουρούμενος στη Ψυχιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, χωρίς να εξετάζεται, και με τους κινδύνους για την υγεία του αλλά και την ασφάλεια του ίδιου και των συνοδών αστυνομικών, από την πολύωρη καθυστέρηση.

Οι γονείς του, δε, υπέβαλλαν μήνυση στην γιατρό για παράβαση καθήκοντος, ενώ και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, μέσω του νομικού της συμβούλου έχει ενημερώσει τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE