Νεκρός ο 86χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον 'Αγιο Βασίλειο

Νεότερα:  Κατέληξε ο 86χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία του Αγίου Βασιλείου. Πρόκειται για τον γνωστό Πατρινό Λευτέρη Κυρούση, ο οποίος είχε δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στο εμπόριο ως αντιπρόσωπος γνωστής εταιρείας ζυθοποίιας. Πατέρας της ραδιοφωνικής παραγωγού Ζακελίνα Κυρούση και της Νάταλι συζύγου του κορυφαίου αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Van Gilder.

Νέο: Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία του Αγίου βασιλείου δίνουν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι ένα άτομο, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Βασιλείου στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε και μονάδα του ΕΚΑΒ. Ο ναυαγοσώστης, οι διασώστες και ο γιατρός του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον σώσουν χωρίς να τα καταφέρουν.Μάλιστα προχώρησαν σε τεχνητή αναζωογόννηση και τον διασωλήνωσαν, ενώ στην συνέχεια τον μετέρεαν στο ΠΠΝΠ. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος διενεργεί το Λιμεναρχείο Πατρών, ενώ στο σημείο μετέβησαν και αστυνομικοί.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE