Πατρών- Πύργου: Συμβολικός αποκλεισμός από τους εργαζόμενους της Frigoglass (ΦΩΤΟ)

Στον συμβολικό αποκλεισμό  για μια ώρα της Πατρών Πύργου μετά τα φανάρια του Αλισσού προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι της FRIGOGLASS. Οι 91 υπάλληλοι αντιδρούν στην απόφαση της εταιρείας να διακόψει την παραγωγική δραστηριότητα στο εργοστάσιο της Κάτω Αχαίας οδηγώντας τους στην ανεργία. Στο πλευρό τους βρέθηκαν και μέλη του εργατικού κέντρου της Πάτρας.

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Συνεχίζουν σήμερα Τρίτη τις κινητοποιήσεις του οι εργαζόμενοι της Frigoglass, μετά την απόφαση της εταιρείας βάλει λουκέτο στο εργοστάσιο της Κάτω Αχαϊας, που έχει ως συνέπεια να οδηγηθούν στην ανεργία 91 άτομα.Οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε τρίωρη στάση εργασίας, και συμβολικό αποκλεισμό μίας ώρας της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης του ΟΣΕ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την κινητοποίηση στην Αθήνα συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις απολύσεις που με τον πιο ανάλγητο τρόπο ανακοίνωσε η εργοδότρια εταιρία καλώντας όλους φορείς στο πλευρό μας.

Η απόφαση της εταιρίας να πετάξει στο δρόμο 91 εργαζόμενους μετά από 30 και πλέον χρόνια εργασίας αποτελεί μία ακόμα απόδειξη για το πώς λειτουργεί η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και με ποιο τρόπο αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους .

Συνεπώς είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους ο δρόμος της πάλης και του αγώνα απέναντι στις προκλητικές πολιτικές των εργοδοτών με τη συσπείρωση και την αλληλεγγύη των λαικών στρωμάτων.

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιούμε τρίωρη στάση εργασίας (11.00 π.μ-14.00 μμ) την Τρίτη 18/6/2019 και προχωρούμε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού Πατρών – Πύργου για μία (1) ώρα στο ύψος της διασταύρωσης του ΟΣΕ για να διατρανώσουμε μαζί με τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής το δικαίωμα μας στην Εργασία και το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου και την διατήρηση των θέσεων εργασίας

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE