Εκδικάζεται στην Πάτρα η δίκη του πατροκτόνου από την Ζάκυνθο

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας στις 28 Ιουνίου, πρόκειται να εκδικαστεί η υπόθεση του 26χρονου Πατροκτόνου απο την Ζάκυνθο. Ο 26χρονος είχε σκοτώσει τον πατέρα του με κυνηγετική καραμπίνα τον Μαίο του 2018 και αμέσως μετά την απολογία του στον ανακριτή οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα συνέβησαν τον Μάϊο του 2018. Ο συνταξιούχος ταχυδρομικός βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του, στο πλάι της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολίμων.

Τον 70χρονο βρήκε ταξιτζής που περνούσε από το σημείο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

  • Το θύμα είχε δεχθεί πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και είχε τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα. Η αστυνομία εκτιμούσε ότι ο δράστης πιθανότατα ήταν γνωστός του θύματος και πως σταμάτησε με τη θέληση του το φορτηγάκι του, πιθανώς επειδή είχε ραντεβού μαζί του.

Την εκδοχή αυτή ενίσχυε η διαπίστωση ότι ο 70χρονος αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν προσπάθησε να βάλει μπροστά το όχημα όταν είδε το κυνηγετικό όπλο να τον σημαδεύει, αλλά έβαλε ενστικτωδώς μπροστά του τα χέρια του στο παράθυρο του οδηγού. Γι’ αυτό έφερε τραύματα από τα σκάγια στις παλάμες, εκτός από αυτά στο πρόσωπο και τον θώρακα που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό του.

Ο 26χρονος στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον πατέρα του για να σώσει τα μικρότερα ετεροθαλή αδέλφια του από την κακοποίηση στην οποία υπόκειντο από τον πατέρα τους.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE