Πάτρα: Νεκρός 44χρονος κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου- Δεν ξυλοκοπήθηκε σύμφωνα με την εισαγγελέα

Ο κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, ο οποίος βρέθηκε σήμερα νεκρός,  δεν ξυλοκοπήθηκε από κανέναν, σύμφωνα με την εισαγγελέα Χριστιάνα Φραγκιά η οποία είναι επόπτρια των φυλακών. Ο 44χρονος κρατείτο στο πειθαρχείο σε απομόνωση και  ο χώρος παρακολουείται  από κάμερα, το βίντεο της οποίας δείχνει ότι δεν τον χτύπησε κανείς. Οι μελανιές σύμφωνα πάντα με την εισαγγελέα, αποδίδονται σε  πτωματικά φαινόμενα και τα αίματα σε ανακοπή ή πνευμονία.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τα σημάδια στο σώμα του 44χρονου μαρτυρούν άγριο ξυλοδαρμό. Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση, ωστόσο οι συγγενείς του στο νοσοκομείο του Ρίου έχουν συγκεντρωθεί στο νεκροτομείο και ζητούν παραδειγματική τιμωρία εκείνων που το έπραξαν. Μάλιστα προσκόμισαν και σχετικές φωτογραφίες. Η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει σύντομα τις απαντήσεις για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον κρατούμενο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνάται από την αστυυνομία η υπόθεση κρατουμένου των φυλακών ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί του σήμερα το πρωί. Ο άνδρας, Έλληνας 44 ετών , διεκομίσθη στο νοσοκομείο του Ρίου οπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η αστυνομία ενημερώθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία. 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE