Πάτρα: Ουρές στα εκλογικά κέντρα - Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία - ΦΩΤΟ -

Νεότερα:  Υπομονή χρειάζεται να δείξουν οι εκλογείς στην Πάτρα μια και αυτή την ώρα σε Εκλογικά Τμήματα του Δήμου Πατρέων παρατηρούνται ουρές και αναμονή που φτάνει και ξεπερνά συνολικά και τη μία ώρα. Μισή ώρα τουλάχιστον για την Α αίθουσα και άλλη τόση ώρα για τη Β . Η αύξηση ατην προσέλευση όσο περνά η ώρα μεγαλώνει και το χρονικό κομβικό σημείο λίγο πριν το φαγητό ενδεχομένως παίζει τον ρόλο του, το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει αναμονή. 

Πρώτη Ενημέρωση : Μεγάλη συμμετοχή ,από νωρίς το πρωί στις κάλπες , η προσέλευση του κόσμου άρχισε από τις 7:30 περίπου χωρίς να αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα εκτός του ότι παρατηρείτε έλλειψη στις εφορευτικές επιτροπές. Η διαδικασία είναι απλή πηγαίνουμε στο σχολείο στο οποίο ψηφίζουμε δίνοντας την ταυτότητα μας παίρνουμε τα ψηφοδέλτια αρχικά για τον Δήμο και την Κοινότητα. Χρειάζεται λίγη προσοχή έτσι ώστε να μην μπερδέψετε τους φακέλους για τον Δήμο, ο φάκελος απέξω έχει ένα Δ και για την κοινότητα ένα Κ ενώ στο πάνω μέρος των συγκεκριμένων ψηφοδελτίων αναγράφεται πόσους σταυρούς βάζετε...

Στη συνέχεια και αφού ρίξετε τα φακελάκια στις σωστές κάλπες Δήμο Κοινότητα πηγαίνετε στην ακριβώς δίπλα αίθουσα εκεί θα ψηφίσετε για Περιφέρεια και Ευρωεκλογές . Στην μεν πρώτη περίπτωση τα φακελάκια είναι λευκά για τις Περιφερειακές καθώς και τα ψηφοδέλτια και για τις Ευρωεκλογές γαλάζια καθώς και τα ψηφοδέλτια. Προσοχή σε ότι αφορά τα Ευρωψηφοδέλτια και την Περιφέρεια έξω από το παραβάν αναφέρετε μέχρι πόσους σταυρούς μπορείτε να βάλετε !

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE