Αχαία: ΣΟΚ με το νεκρό μωρό που βρέθηκε σε κάδο-Τι υποστηρίζει η μητέρα του-Στο ΠΠΝΠ υπό φρούρηση

Νεότερη Ενημέρωση 17.33

Από την ιατροδικαστική εξέταση και την εξέταση DNIA, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την υπόθεση του νεκρού βράφους που βρέθηκε σε κάδο στο Αίγιο και της 30χρονης που εισήχθη στο ΠΠΝΠ με συμπτώματα αιμορραγίας μετά από τοκετό! 

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν ο θάνατος του βρέφους να υπολογίζεταιν Κυριακή με Δευτέρα, αλ΄΄ ακόμα δεν είναι γνωστό αν ήταν αρχικά νεκρό ή πέθανε στη συνέχεια...

Η γυναίκα που νοσηλεύεται φρουρούμενη αλλά δεν έχει συλληφθεί, αρνείται σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ότι γέννησε και πέταξε το παιδί στα σκουπίδια, μιλώντας για γυναικολογικά προβλήματα και αποβολή, στην πρώτη επαφή της με τους αστυνομικούς.

Νεότερη Ανάρτηση 12.14

Το βρέφος εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα. Σήμερα μάλιστα οι γείτονες καθάρισαν με ασβέστη τον δρόμο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωρό βρέθηκε νεκρό μέσα σε σακβουαγιάζ  από  γυναίκα -υπάλληλο του τομέα καθαριότητας η οποία άνοιξε τον κάδο για να τον αδειάσει και είχε μείνει στον πάτο. Η γυναίκα λιποθύμησε επί τόπου βλέποντας αυτό το φρικτό θέαμα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ένα μυστήριο καλούνται να ανακαλύψουνοι γιατροί του ΠΠΝΠ και η αστυνομία, μετά την εισαγωγή νεαρής γυναίκας στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, με αιμορραγία.

Αυτό που προβληματίζει έιναι πως η ασθενής, εισήχθη με ευρήματα που παραπέμπουν σε επιπλοκές από γέννα, για την αιτία της αιμορραγίας, ωστόσο δεν υπάρχει μωρό.

Η έρευνα της υπόθεση είναι σε πλήρη έρευνα.

Βρέθηκε μωρό σε κάδο στο Αίγιο

Στο μεταξύ ένα απίστευτο περιστατικό εξετάζει τις τελευταίες ώρες η Ασφάλεια Αιγίου, καθώς μια 30χρονη γυναίκα από το Αίγιο πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο!

 Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το μωρό σε κάδο και ακολούθως πήγε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενη. Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν το μωράκι ήταν ζωντανό όταν η μάνα του το πέταξε στον κάδο και όπως είναι φυσικό, οι πληροφορίες γιατί θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες και γι’αυτό και ελέγχονται προσεκτικά.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE