Ανείπωτος ο θρήνος των γονέων της μικρούλας Μαλένας(ΦΩΤΟ)

Να  ολοκληρωθεί η νεκροψία προκειμένου να προγραμματιστεί η νεκρώσιμος ακολουθία, περιμένουν οι γονείς της μικρής Μαλένας, που θα της πουν το τελευταίο αντίο, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι το μόλις 3.5 ετών αγγελούδι τους δεν θα τους ξαναχαμογελάσει.....

Το κοριτσάκι με τα υπέροχα γαλανά μάτια, έσβησε από ανακοπή, μετά από νοσηλεία 9 ημερών στο νοσοκομείο Ελπίδα!

Πριν από 10 ημέρες περίπου είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία και μπήκε εσπευσμένα να κάνει την πρώτη της χημειοθεραπεία, η οποία πήγε πολύ καλά. Εκανε και τη δεύτερη στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν, με τις εξετάσεις της να είναι πολύ καλές και να μην προμηνύουν σε καμία περίπτωση το μοιραίο.

  • Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαλένα έπεσε για ύπνο με τη μητέρα της στο προσκεφάλι. Κάποια στιγμή, άνοιξε τα μάτια, κάτι είπε και άφησε την τελευταία της πνοή. Οι γιατροί έτρεξαν για να σώσουν το κοριτσάκι, όμως μάταια. Δεν υπήρχε γυρισμός.

Η τραγική είδηση συγκλόνισε ολόκληρη την τοπική κοινωνία, ενώ σπαρακτικός είναι ο αποχαιρετισμός των γονιών της Ρούλας και Μάνου Δασκαλάκη, που καταλήγει με την φράση «Πάντα θα είσαι το καλύτερο παιδί του κόσμου».  

«Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές και οι γιατροί πίστευαν ότι θα τα καταφέρει», έλεγε ο Γιάννης Λεγάτος, γνωστός προπονητής και θείος της μητέρας του παιδιού, ξεσπώντας σε λυγμούς. Το ζευγάρι έχει ένα ακόμα κοριτσάκι, την Τζωρτζίνα 5,5 ετών.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE