Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Ξάνθη για την ίδρυση Νομικής Σχολής στην Πάτρα- Οι φοιτητές βάζουν "λουκέτο" στη σχολή

Η Γενική Συνέλευση της Νομικής Σχολής Ξάνθης   αντιδρά στην ίδρυση Νομικής Σχολής στην Πάτρα, η οποία προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Αναλυτικά τι ανακοινώθηκε:

«Ανακοινώνεται ότι μετά από απόφαση που έλαβε η Γενική Συνέλευση της Νομικής Σχολής στη συνεδρίασή της 10ης.4.2019, εν όψει της κατάθεσης νομοσχεδίου στο οποίο περιλαμβάνεται η ίδρυση της Νομικής Σχολής στην Πάτρα, αναστέλλεται το διδακτικό έργο του Τμήματος Νομικής έως και την Τρίτη 16.4.2019, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η περαιτέρω στάση της Σχολής."

Η Γενική Συνέλευση της σχολής αντιδρά στην ίδρυση τέταρτης Νομικής Σχολής, που προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το Σχέδιο Νόμου που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Την αναστολή λειτουργίας του διδακτικού έργου του Τμήματος Νομικής έως και την Τρίτη 16 Απριλίου, αποφάσισε, στη σημερινή συνεδρίαση, η Γενική Συνέλευση της Σχολής.

Η Νομική Θράκης αντιδρά στην ίδρυση τέταρτης Νομικής Σχολής (στο Παν. Πατρών), που προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας».

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE