Πάτρα- Φοιτητικές εκλογές : Πρωτιά της ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιo και της ΠΑΣΠ στα ΤΕΙ

Η ΔΑΠ για μία ακόμα χρονιά αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις φοιτητικές εκλογές που διεξήχθησαν στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, επαληθεύοντας την δύναμη που διαθέτει στο χώρο των ΑΕΙ.

ΤΟΥ ΑΤΕΙ

 

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Νεότερα:  Οι φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπως και στα υπόλοιπα Πανεπιστήμια διεξήχθησαν σήμερα Τετάρτη. Οι φοιτητικές εκλογές γίνονται στο πρώην Πολυκλαδικό Σχολείο Πατρών (Κανακάρη 58). Η διαδικασία ξεκίνησε στις 8.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 20.00 το βράδυ. Οι φοιτητές που βρέθηκαν στο Πολυκλαδικό ήταν πολλοί όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Πρώτη Ενημέρωση: Σήμερα διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές και στο Πανεπιστήμιο Πατρών, με τους φοιτητές σε σχεδόν υποτονικό κλίμα να προσέρχονται στις κάλπες και να αναμένεται βασικός νικητής να είναι η αποχή, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ενώ και απόψε αναμένεται η κάθε φοιτητική παράταξη να δημοσιεύσει ξεχωριστά αποτελέσματα.

Πού ψηφίζουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών

  • Οι φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπως και στα υπόλοιπα Πανεπιστήμια θα διεξαχθούν σήμερα Τετάρτη 10/4/2019.
  • Οι φοιτητικές εκλογές γίνονται στο πρώην Πολυκλαδικό Σχολείο Πατρών (Κανακάρη 58).

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 8.00 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 20.00 το βράδυ.

Τι πρέπει να έχουν μαζί τους

Για μπορέσει να ψηφίσει κάποιος φοιτητής ή φοιτήτρια στις Φοιτητικές Εκλογές 2019, σύμφωνα με το "Foititikanea.gr", πρέπει να έχει μαζί του και να επιδείξει στην εφορευτική επιτροπή πάσο ή αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή βεβαίωση σπουδών.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE