ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η μακέτα του νέου σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας που θα ανεγερθεί στην Νόρμαν

 

Επιλέχθηκε από τη Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, η μακέτα του νέου τερματικού σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων στους πρώην Μύλους του Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα.
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις αρχές Ιανουαρίου και ο προϋπολογισμός θα φτάσει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ συν ΦΠΑ
Μέσα από αρκετές προτάσεις που κατατέθηκαν η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ επέλεξε την μακέτα της ΘΕΜΕΛΗ ΑΕ που κατ’ αποκλειστικότητα παρουσιάζει σήμερα το Achaia News.gr


Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση όχι μόνο για την επιχείρηση, αλλά και για ολόκληρη την Πάτρα, αφού θα αναδείξει ακόμα περισσότερο την περιοχή του Αγίου Διονυσίου, θα αποσυμφορήσει το κέντρο της πόλης και θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό.

Ο νέος σταθμός θα είναι ένα υπερσύχρονο κτίριο – κόσμημα, που θα απλωθεί στο αναξιοποίητο και εγκαταλελειμμένο εδώ και πολλά χρόνια εργοστάσιο των Μύλων Αγίου Γεωργίου.

Στο κτίριο αυτό θα στεγαστεί ο τερματικός σταθμός του Υπεραστικού, ΚΤΕΛ, γραφεία και υπηρεσίες της επιχείρησης, καταστήματα, καφετέρια, εστιατόριο κ.ά. ενώ ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στο πράσινο και στην αφομοίωση του κτιρίου στην ιστορική αυτή περιοχή, χωρίς να επιβαρύνει ή να αλλοιώσει το χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία της.

Με την εκκίνηση της ανέγερσης του πολυπόθητου κτιρίου, μπαίνει τέλος σε μία 15ετή περίοδο καθυστέρησης και δολιχοδρόμησης, που επέφεραν παράγοντες ξένοι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Ο νέος σταθμός θα προσδώσει νέα δυναμική στην επιχείρηση και θα τονώσει την τουριστική κίνηση της πόλης και την ποιότητα των υπηρεσιών.

Ο κ. Ανδρέας Μανωλόπουλος Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαίας  επί 20 συναπτά έτη, δείχνει την μακέτα του νέου υπερσύγρονου Σταθμού που θα ανεγερθεί στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου και θα στοιχίσει 7.5 εκ. ευρώ συν ΦΠΑ

 

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 18 μήνες και όπως σημειώνει ο δραστήριος Πρόεδρος της επιχείρησης Ανδρέας Μανωλόπουλος (φωτο) «το νέο κτίριο θα είναι μια έμπρακτη ανταπόδοση στην εμπιστοσύνη που δείχνει στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας το επιβατικό μας κοινό και σαν αντίδωρο εκσυγχρονισμού στην Πάτρα της προόδου και της αναδημιουργίας».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο κ. Μανωλόπουλος είναι ο μακροβιότερος των Προέδρων των Υπεραστικών ΚΤΕΛ  επί 20 συναπτά έτη στο τιμόνι της εταιρείας, έχοντας εκλεγεί άνετα σε 7 σχετικές ψηφοφορίες

O ίδιος με προσήνεια τονίζει στο Achaia News.gr:

«Η εκλογή μου, είναι αντανάκλαση του έργου που προσφέρουν όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Δ. Σ, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας.

Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, που βασίζεται στην σύνθεση των απόψεων και τη συνεργασία, τη σύνεση και την αέναη προσπάθεια μας να λειτουργούμε νοικοκυρεμένα, έχοντας μόνο μας μέλημα την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια του επιβατικού μας κοινού, που μας εμπιστεύεται και εκδηλώνει την προτίμηση του στο φορέα μας».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE