Κηδεύτηκε το μεσημέρι η δασκάλα Πένυ Σακοβέλη(ΝΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 13.19

Την εκπαιδευτικό Πένυ Σακοβέλη η οποία έφυγε από τη ζωή στα 59 χρόνια της, αποχαιρέτησαν το μεσημέρι, η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι της, μη μπορώντας να πιστέψουν τον πρόωρο χαμό της από την επάρατη νόσο, με την οποία πάλεψε τα τελευταία 4 χρόνια.

Η κηδεία της έγινε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας και ακολούθησε  η ταφή της στο Α’ Δημοτικό κοιμητήριο Πατρών.

Αρχική Ενημέρωση 07.20

Στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας θα τελεστεί η κηδεία της εκπαιδευτικού Πένυς Σακοβέλη. Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης, σε ηλικία 59 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και την εκπαιδευτική κοινότητα όχι μόνο της Πάτρας, αλλά της Δυτικής Ελλάδας.

Η Πένυ Σακοβέλη ήταν υπεύθυνη της Πρωτοβάθμιας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Με λόγια αγάπης το αντίο των συμμαθητριών της Πένυς-Αύριο η κηδεία της

Η Πένυ Σακοβέλη υπήρξε γενναίος άνθρωπος, ήταν μαχήτρια και το είχε αποδείξει, ενώ αγωνίστηκε για να αλλάξει τον κόσμο σ’ όλη την διαδρομή της στην εκπαιδευτική κοινότητα. Πρωτοστάτησε στην διοργάνωση καινοτόμων περιβαλλοντικών και πολιτιστικών προγραμμάτων στα δημοτικά σχολεία της Πάτρας και του νομού, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες, ενώ πάντα ήταν δίπλα στους συναδέλφους και τους μαθητές της. Ήταν πολυπράγμων, ενεργός πολίτης, είχε συμμετοχή σε πολλούς συλλόγους με κοινωνική προσφορά και το κενό που αφήνει πίσω της είναι δυσαναπλήρωτο.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE