Καθολικό κλείσιμο της ΝΕΟ Πατρών-Κορίνθου την Πέμπτη από τους αγρότες

Προειδοποιητικό χαρακτήρα είχαν μέχρι τώρα οι αγροτικές κινητοποιήσεις των αγροτών της Αιγιάλειας, με τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρίνιας» να μην πραγματοποιούν αποκλεισμό παρά μόνο μέρους του ρεύματος προς Αθήνα στην Εθνική Οδό.

Ωστόσο αυτό αλλάζει καθώς ελήφθη η απόφαση για νέα κινητοποίηση, αυτή τη φορά με καθολικό κλείσιμο δρόμου, την Πέμπτη στις 4 το απόγευμα…

Επίσης, η συντονιστική αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με την κυβέρνηση θέτοντας το πλαίσιο των αιτημάτων των αγροτών και περιμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις. Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες είχαν συναντηθεί με τον υπουργό στις 14 Δεκεμβρίου, ο οποίος σε πολλά θέματα είχε δηλώσει… αναρμόδιος οπότε θα καλέσουν την κυβέρνηση συνολικά να δώσει λύσεις.

«Καλούμε όλους τους Αιγιαλείς από κάθε κλάδο να συστρατευθεί με το αγροτικό κίνημα που εκφράζεται από τον Α.Σ.Α. «Μπακόπουλος – Ντρίνιας», διότι τα προβλήματα των αγροτών μάς αφορούν όλους. Όλοι την Πέμπτη στις 4.00μ.μ. στην Εθνική Οδό», τονίζει πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE