Πάτρα: Η απάντηση του Δήμου για τα ληγμένα σουβλάκια- "Θα διερευνήσουμε το θέμα"

Δεν έχει φτάσει καμιά καταγγελία για ληγμένα σουβλάκια σε πολιτιστικό σύλλογο της Πάτρας υποστηρίζει ο Δήμος , οποίος ωστόσο ...θα διευρευνήσει το θέμα. Παράλληλα καθησυχάζει τονίζοντας ότι ουδέποτε παιδιά έφαγαν σουβλάκια στις κατασκηνώσεις που φιλοξενούνται.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Η χτεσινή σκηνοθετημένη ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τα «ληγμένα σουβλάκια», έχει ξεκάθαρο στόχο τη συκοφαντία των Παιδικών Κατασκηνώσεων της Πλαζ, μιας δομής που φιλοξενεί 1500 παιδιά και μάλιστα από τα φτωχότερα λαϊκά στρώματα. Δεν μας εκπλήσσουν οι θεατρινισμοί, άλλωστε έχουν αποδειχτεί δάσκαλοι στη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία, ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων αντιπαράθεσης.

Θεωρούμε απαράδεκτο και άθλιο να υπονοείται ότι μη ελεγμένα τρόφιμα δίνονται σε παιδιά που φιλοξενούνται στην Πλαζ. Διαβεβαιώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου υπάρχει η μέριμνα για την υψηλή ποιότητα των τροφίμων. Το μενού των παιδικών κατασκηνώσεων δεν έχει σουβλάκι, μόνο φρεσκομαγειρεμένα τρόφιμα, τα οποία μαγειρεύονται στο χώρο της Πλαζ από πιστοποιημένους μάγειρες. Στους καταψύκτες της Πλαζ δεν υπάρχουν ληγμένα τρόφιμα.

Δεν έχουμε υπ’ όψιν μας καμία επίσημη καταγγελία ή διαμαρτυρία πολιτιστικού συλλόγου. Θα διερευνήσουμε το θέμα.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας ήρθε η απίστευτη καταγγελία Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, για τα ληγμένα σουβλάκια που τους προμηθεύει ο Δήμος Πατρέων.
Το θέμα έφερε στο Σώμα, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Νέα Πόλη» Κώστας Χριστόπουλος, ο οποίος ζήτησε πειστικές εξηγήσεις από τη Δημοτική Αρχή, ενώ ξεκαθάρισε ότι αν και τα σουβλάκια απαγορεύεται να καταψυκτούν, παραμένουν μέχρι σήμερα στους καταψύκτες της Πλαζ, όπου φιλοξενείται η Παιδική Κατασκήνωση του Δήμου Πατρέων!

Ωστόσο η Δημοτική Αρχή, αρνήθηκε να απαντήσει!!!

Δείτε την ερώτηση του Κώστα Χριστόπουλου στο video

 


Θυμίζουμε το θέμα που ανέδειξε πρώτο το Achaia News.gr και ενώ ακόμα δεν έχουμε αντίδραση από τον Δήμο Πατρέων:


Απίστευτη καταγγελία καταφθάνει σε Δημοτικές Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, που είναι πολύ πιθανό να τεθούν στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει στις 4 το απόγευμα στις αίθουσες του Λαδόπουλου.
Οι καταγγελίες έρχονται από Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής, και αναφέρουν ότι ο Δήμος Πατρέων τούς μοιράζει σουβλάκια για τις ανάγκες διαφόρων εκδηλώσεων, με περασμένη ημερομηνία λήξης!
Πρόκειται για σουβλάκια, που είναι συσκευασμένα σε  κλειστά κιβώτια τα οποία αναγράφουν ως ημερομηνία κατανάλωσης το τέλος του προηγουμένου μήνα και όπως μπορείτε να δέιτε από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Achaia News.gr, τα κιβώτια δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση..

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία-σοκ των Πολιτιστικών Συλλόγων, τα συγκεκριμένα σουβλάκια, φυλάσσονται σε καταψύκτες του Δήμου στην περιοχή της Πλαζ, όπου φιλοξενούνται και οι ημερήσιες κατασκηνώσεις του Δήμου!
Έτσι η ανησυχία εντείνεται, για το γεγονός ότι εκεί σιτίζονται εκατοντάδες μικρά παιδιά, αλλά πάντως δεν έχει διασταυρωθεί ότι τα παιδιά έχουν φάει από τα συγκεκριμένα  σουβλάκια με τη ληγμένη ημερομηνία.
Όπως καταγγέλλεται, τα συγκεκριμένα σουβλάκια, έχουν ...ξεμείνει από την περιβόητη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη, που είχε διοργανώσει ο Δήμος Πατρέων στην περιοχή του νοτίου Πάρκου.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE