«Σκληρη» κοντρα Φουρα - Τζανακου

Οι συχνές , πυκνές πλέον εμφανίσεις Φούρα στα δρώμενα της Πάτρας, παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί στο χωριό του το Μάνεσι, έχουν στόχο και σκοπό.

Στο κύριο μενού των προτεραιοτήτων του πρώην δημάρχου Πατρέων είναι η ανάδειξη των δικών του πρωτοβουλιών προκειμένου να μην υψωθούν κτίρια μέσα στη λιμενική ζώνη , που τελεσφόρησαν μετά από χρόνια , με την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ που οχυρώνει πολεοδομικά την «φάτσα» της πόλης , την εικόνα της προς την θάλασσα.

Και τούτο, που θα μπορούσε να είναι αυτονόητο, χαλάει με μιας από την παρεμβατικότητα του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και σήμερα επικεφαλή παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, Νίκο Τζανάκο.

Μάλιστα στην πρόσφατη παρουσία του βιβλίου του δημοσιογράφου Ζώη Μαρίνου, ο κ. Φούρας πιέστηκε από φίλους του να κάνει καταλυτική παρέμβαση έτσι ώστε να γίνει ξεκάθαρο το ποιος γλίτωσε από κτίρια τη λιμενική ζώνη.

Είναι γεγονός ότι ο κ. Τζαννάκος έχει μεγάλη δράση γύρω από την υπόθεση αυτή και θεωρείτε ένας από τους καλύτερα ενημερωμένους για το ζήτημα αυτό καθώς το έχει, παράλληλα μελετήσει αλλά έχει και προτάσεις και τέλος αγωνιστική πορεία.

Ωστόσο ο κ. Φούρας θεωρεί ότι του… «κλέβουν» αυτό το έργο ενώ το περιβάλλον του τονίζει ότι πρέπει «εδώ και τώρα» να το αναδείξει στην Κοινή Γνώμη.

Πάντως ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και πρώην δήμαρχος Πατρέων, δεν έχει άλλες φιλοδοξίες δηλαδή πολιτικές. Είναι , απ’ ότι φαίνεται, ζήτημα υστεροφημίας.

Μ.Μ

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE