Κ.Αχαΐα: Επιτέθηκαν με γροθιές σε αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο σε κορωνοπάρτι!

Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί στην Κάτω Αχαΐα την ώρα που επιχειρούσαν να ελέγξουν περιστατικό διασκέδασης με τη συμμετοχή 18 ατόμων στην περιοχή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις μάλιστα ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων εμπλέκεται με την επίθεση κατά των αστυνομικών ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο. 

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Κάτω Αχαΐα για παραβίαση των μέτρων για την διασπορά του κορονοϊού. Οι συλληφθέντες διοργάνωσαν και συμμετείχαν σε κοινωνική εκδήλωση ενώ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν έλεγχο.
 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, δυο ημεδαποί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19), της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της βίας κατά υπαλλήλων της απειλής και της εξύβρισης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σε έλεγχο που ενήργησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε οικία στην Κάτω Αχαΐα, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας, είχε διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (γιορτή), όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένοι, τουλάχιστον (18) άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19).

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, ο διοργανωτής απείλησε και εξύβρισε τους αστυνομικούς, ενώ προκάλεσε σωματική βλάβη στον έναν αστυνομικό, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο.

Παράλληλα, ομάδα τουλάχιστον δέκα ατόμων στην οποία συμμετείχαν οι δύο συλληφθέντες απώθησαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, ενώ ένα από τα άτομα άσκησε βία σε έναν αστυνομικό, χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ταυτοποίησαν άμεσα τα στοιχεία του διοργανωτή της εκδήλωσης και τον συνέλαβαν σήμερα
το πρωί, βεβαιώνοντάς του παράλληλα διοικητικό πρόστιμο, ύψους (3.000) ευρώ, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19).

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δυο συμμετεχόντων στους οποίους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους (600) ευρώ, για άσκοπη μετακίνηση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

Πρώτη Ενημέρωση: Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί στην Κάτω Αχαΐα την ώρα που επιχειρούσαν να ελέγξουν περιστατικό διασκέδασης με τη συμμετοχή 18 ατόμων στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη, οι αστυνομικοί του οικείου Τμήματος που περιπολούσαν στην περιοχή, έλαβαν «σήμα» για να μεταβούν σε σημείο όπου γινόταν πάρτι με την συμμετοχή τουλάχιστον 18 ατόμων, παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό, ενώ υπήρχαν παράπονα και για διατάραξη.

Μόλις που έφθασαν στο σημείο και τους αντιλήφθηκαν οι συμμετέχοντες στο πάρτι, τους επιτέθηκαν. Μάλιστα ένας από τους παρευρισκόμενους γρονθοκόπησε τον έναν από τους δύο αστυνομικούς στο πρόσωπο. 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE