Πάτρα: Ο ιός «εισβάλλει» σε κλειστές δομές - Ανησυχία για τις φυλακές και το ίδρυμα

Δέκα παιδιά της Κιβωτού της Αγάπης και πέντε εργαζόμενοι, με πιθανά πολλά ακόμα κρούσματα στη δομή, έρχονται να προστεθούν στη δυναμική εισβολή του ιού στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.

Δέκα παιδιά της Κιβωτού της Αγάπης και πέντε εργαζόμενοι, με πιθανά πολλά ακόμα κρούσματα στη δομή, έρχονται να προστεθούν στη δυναμική εισβολή του ιού στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου. Στο κατάστημα κράτησης σήμανε συναγερμός με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να βρίσκεται στην Γ' Πτέρυγα πραγματοποιώντας δειγματοληψίες στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης.

Από το 270 rapid τεστ που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, εντοπίστηκαν 41 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Η πλειοψηφία όσων έχουν προσβληθεί από τον ιό στο σωφρονιστικό κατάστημα είναι ασυμπτωματικοί.

Τέσσερις , χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, όπου μετά από λίγες ώρες έλαβαν εξιτήριο και επέστρεψαν στις φυλακές. Η εξάπλωση προκαλεί προβληματισμό στις Αρχές, σε μια εποχή άμυνας για να μην πιεστούν άλλο τα νοσοκομεία μας.  Και για τις δύο περιπτώσεις έχει σημάνει συναγερμός. Γίνονται επαναληπτικά τέστ ενώ έχουν τηρηθεί οι κανόνες απομόνωσης όπως ορίζεται απο τον ΕΟΔΥ. 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE