ΠΓΝΠ: Νοσηλεύεται 10 ημερών βρέφος με κορωνοϊό - Θετική και η οικογένεια

Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται με κορωνοϊό ένα βρέφος μόλις 10 ημερών. Το μωράκι μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού

Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται με κορωνοϊό ένα βρέφος μόλις 10 ημερών. Το μωράκι μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού  Νοσοκομείου Πατρών. Μαζί του βρίσκεται και η μητέρα του η οποία είναι επίσης θετική στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μωράκι διαγνώστηκε αρχικά θετικό από rapid test που του έγινε, ενώ στη συνέχεια το αποτέλεσμα επιβεβαιώθηκε και από μοριακό έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου έγιναν γνωστά στους θεράποντες ιατρούς του την Κυριακή. Εκτός από τη μητέρα και το 9 μηνών βρέφος, θετικοί στον κορωνοϊό είναι και ο πατέρας της οικογένειας καθώς και ένα ακόμη παιδί, ενώ αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του ελέγχου για το τρίτο παιδί της οικογένειας, το οποίο είναι μαθητής του Δημοτικού.

Ο πατέρας και τα άλλα 2 παιδιά βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους σε χωριό της Ζακύνθου, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση τόσο της μητέρας όσο και του νεογέννητου δεν εμπνέουν καμία ανησυχία.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE