Επίσκεψη-αστραπή στο ΠΓΝΠ από τον υφυπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη

Στο ΠΠΝΠ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Στο Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μαζί με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και τον αναπληρωτή Διοικητή Δ. Μπάκο, παρουσία καθηγητών για την διαχείριση της πανδημίας και την πορεία των εμβολιασμών.


Στο ΠΠΝΠ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Στο Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μαζί με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και τον αναπληρωτή Διοικητή Δ. Μπάκο, παρουσία καθηγητών για την διαχείριση της πανδημίας και την πορεία των εμβολιασμών. Σημειώνεται πως εκτός από νοσοκομείο όπου εμβολιάζονται οι υγειονομικοί, το ΠΓΝΠ είναι και νοσοκομείο όπου θα εμβολιαστεί και ο γενικός πληθυσμός.

Στη διάρκεια της σύσκεψης δόθηκαν οι σχετικές κατευθύνσεις, ενώ σημειώνεται πως από αύριο Τρίτη ξεκινά η β δόση του εμβολίου. Θα εμβολιαστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλης, ενώ θα ακολουθήσει η σειρά των υγειονομικών. Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κοντοζαμάνης αναχώρησε για τα Ιωάννινα, όπου θα κάνει τη β δόση του εμβολίου.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE