Πάτρα: Συνεχίζονται σήμερα τα «γρήγορα τεστ» - Τα σημεία που βρίσκονται τα κλιμάκια

Περισσότεροι απο 500 συμπολίτες επισκέφθηκαν την Πέμπτη τις πλατείες όπου βρίσκονταν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και διενεργούσαν γρήγορα τεστ. Απο τα 527 ευτυχώς μόλις δύο ήταν θετικά.  Τα τεστ θα 

Περισσότεροι απο 500 συμπολίτες επισκέφθηκαν την Πέμπτη τις πλατείες όπου βρίσκονταν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και διενεργούσαν γρήγορα τεστ. Απο τα 527 ευτυχώς μόλις δύο ήταν θετικά.  Τα τεστ θα συνεχιστούν και σήμερα Παρασκευή, σε τρεις πλατείες της πόλης, Γεωργίου, Ελευθερίας και Κύπρου.

Νεότερα: Μόλις δύο θετικά τεστ σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα 527 που διενεργήθηκαν σε τρεις πλατείες της Πάτρας, εντοπίστηκαν σήμερα. Από τα 527 rapid test που διενεργήθηκαν σήμερα στην Πάτρα τα 196 έγιναν στην πλατεία Γεωργίου όπου και διαπιστώθηκαν δύο θετικά, τα  133 στην πλατεία Ελευθερίας και τα 198 στην πλατεία Κύπρου. Τα τεστ θα συνεχιστούν και αύριο κι αν δεν εξαντληθούν τα 1.500 που είναι συνολικά, θα συνεχιστούν και το Σάββατο στα ίδια σημεία.


Ξεκινούν σήμερα Πέμπτη τα 1.000 rapid tests στην Πάτρα.  Η ανταπόκριση των Πατρινών είναι μεγάλη, όπως φαίνεται από την ουρά που έχει σχηματιστεί αυτή την ώρα στην πλατεία Γεωργίου και το Στάδιο της Παναχαΐκής. Τα τεστ αυτά είναι τα αντιγόνου που έχουν ένα υψηλό ποσοστό διάγνωσης που φτάνει το 95%, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες. Στην Πάτρα θα γίνουν αρχικά σε τρεις υπαίθριους χώρους, στην πλατεία Γεωργίου (φωτο), στην πλατεία Κύπρου στην Αγυιά και στην πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά, ενώ θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα την ίδια ώρα, την Πέμπτη, με τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους. 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE