Σε καραντίνα ο... Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και στενοί συνεργάτες του

Σε καραντίνα μπαίνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. 

Σε καραντίνα μπαίνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από λίγο. 

Ο κ. Φαρμάκης πληροφορεί τους πολίτες πως ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και πως αποφάσισε να μπει σε καραντίνα αυτοβούλως εργαζόμενος από το σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες με το ίδιο άτομο ήρθαν σε επαφή τα στελέχη της Περιφέρειας Γιάννης Μάκκας και Γιώργος Σύρμος, καθώς και μία υπάλληλος, οι οποίοι μπήκαν σε καραντίνα.

Τόσο ο κ. Φαρμάκης, όσο και τα στελέχη της Περιφέρειας και η υπάλληλος θα κάνουν τεστ σε έξι μέρες (όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο) και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα επιστρέψουν ή όχι στις θέσεις τους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Φαρμάκης:

"Πληροφορούμενος για επιβεβαιωμένο κρούσμα #COVID19 με το οποίο ήρθα σε επαφή, αποφάσισα να μπω αυτοβούλως σε καραντίνα, όπως προβλέπεται. Η δουλειά θα συνεχιστεί από το σπίτι. Παράλληλα, στο γραφείο μου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, ακολουθήθηκε πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ με την εποπτεία της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και θα γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες (απολυμάνσεις, κλπ). Το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε όλοι να ανακόψουμε την διασπορά της νόσου, προβαίνοντας σε κάθε αναγκαία ενέργεια προληπτικού χαρακτήρα επιβάλλει όλα τα παραπάνω. #nektariosfarmakis #perifereiadytikiselladas #menoumeasfaleis"

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE