Θα έκοβαν το πόδι την κόρη της που είχε εμπλακεί σε τροχαίο-Ζήτησαν 5000 ευρώ οι απατεώνες

 Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία ηλικιωμένη Πάτρα η οποία έπεσε θύμα γνωστό δίδυμο των απατεώνων που κατάφεραν το πρωί της Τετάρτης να την εξαπατήσουν και να της αποσπάσουν το ποσό των 5.000 ευρώ. 

Όλα ξεκίνησα όταν ο ένας από τους δύο απατεώνες επικοινώνησε με την 76χρονη και απαίτησε να του δώσει το ποσό των 5.000 ευρώ για να μην κόψουν το πόδι της κόρης της που τραυματίστηκε σε τροχαίο . Ο άντρας ανέφερε πως είναι γιατρός και πως η κόρη της 76χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά ζητώντας της να δώσει περισσότερα χρήματα προκειμένου να γίνουν προσπάθειες αποφυγής ακρωτηριασμού. Η γυναίκα πάνω στον πανικό έβαλε τα χρήματα σε μία σακούλα στην πλατεία όπως τις είχαν υποδείξει. Όταν αντελήφθη ότι είχε πέσει θύμα απατεώνων  ήταν ήδη αργά.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών, διότι ο ένας από τους απατεώνες προσποιούμενος τον γιατρό νοσηλευτικού ιδρύματος στη

 

ν Πάτρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη γυναίκα και με το πρόσχημα ότι η κόρη της ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και χρήζει άμεσα χειρουργείου, της απαίτησε το χρηματικό ποσό των (5.000) ευρώ.

 

Η ηλικιωμένη μετέβη σε κεντρική πλατεία της Πάτρας, όπου τοποθέτησε τα χρήματα σε προκαθορισμένο σημείο, που της είχε υποδείξει ο δράστης, ο οποίος στη συνέχεια αφαίρεσε τα χρήματα.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE