Πάτρα: Πέθανε ο ηλικιωμένος θύμα ληστείας στο Μονοδένδρι

Κατέληξε σ ο ηλικιωμένος που δέχθηκε, άγρια χτυπήματα από ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Μονοδένδρι, Πατρών.

 Κατέληξε σ ο ηλικιωμένος που δέχθηκε, άγρια χτυπήματα από ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Μονοδένδρι, Πατρών. Ο άνδρας που παρέμεινε για περίπου 12 ώρες αιμόφυρτος και αβοήθητος, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου νοσηλευόταν.

Oι ληστές εισέβαλαν στην οικεία του άντρα  (μεταξύ Ροϊτίκων και Μιντιλογλίου) αργά το βράδυ του Σαββάτου, τον ακινητοποίησαν, αλλά δεν αρκέστηκαν στα λιγοστά χρήματα που βρήκαν εύκαιρα, καθώς τον χτύπησαν βάναυσα για ώρα με ξύλα μέχρι να τους πει πού βρίσκονται τα χρήματα. 

Σύμφωνα με όσα είπε ο γιος του, ο ηλικιωμένος δεν αποκάλυψε που βρίσκονται κρυμμένα τα λεφτά και έτσι οι δράστες τον άφησαν χτυπημένο και έφυγαν από το σπίτι, έχοντας αποσπάσει ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Ο άντρας έμεινε χτυπημένος στο σπίτι του για σχεδόν 12 ώρες, για να τον εντοπίσει το πρωί της Κυριακής η οικιακή βοηθός και να μεταφερθεί εν συνεχεία στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική στο Ρίο.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE