Πάτρα: Θετικός στον κορωνοϊό δικηγόρος - Κλειστά για δύο μέρες τα δικαστήρια

Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια της Πάτρας για σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου αλλά και Πέμπτη 1η Οκτωβρίου μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε δικηγόρο.

Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια της Πάτρας για σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου αλλά και Πέμπτη 1η Οκτωβρίου μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε δικηγόρο. Βάσει του σχετικού πρωτοκόλλου, αναμένονται, εργασίες απολύμανσης στο δικαστικό μέγαρο.

Νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, εξακολουθεί να παραμένει ο Πατρινός δικηγόρος που διαγνώσθηκε με κορωνοϊό

Κλειστά όμως, παραμένουν και τα δικαστήρια στα Καλάβρυτα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε σε δίκη στα Καλάβρυτα την περασμένη Δευτέρα.

Πρώτη Ενημέρωση Τρίτη 12:10 : Συναγερμός έχει σημάνει στο δικηγορικό κόσμο της Πάτρας αφού σύμφωνα με πληροφορίες δικηγόρος έχει βγει θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας βρίσκεται σε απομόνωση ενώ αναβρασμός επικρατεί στο δικηγορικό κόσμο. 

Στα δικαστήρια της Πάτρας, είναι έκδηλη η ανησυχία, ωστόσο ακολουθούνται οι απαραίτητες  οδηγίες προκειμένου να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά του ΕΟΔΥ.

Να σημειωθεί, ότι ήδη ιχνηλατούνται οι επαφές του.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE