Πάτρα: Καταλήψεις σε σχολεία της Πάτρας - Τι ζητούν οι μαθητές

Καταλήψεις με το ... καλή σχολική χρονιά σε σχολεία της Πάτρας  με τους μαθητές να αντιδρούν στη χρήση της μάσκας την ίδια ώρα που είναι... στοιβαγμένοι στα τμήματα .

Νεό: Οι μαθητές με την κατάληψη τόνισαν  δύο ζητήματα . Την δυσκολία που αντιμετωπίζουν στη χρήση της μάσκας. Παράλληλα τα παιδιά ζητούν σωστές συνθήκες υγιεινής ,  να μην επικρατεί το χάος με τους πολλούς μαθητές ανά τμήμα , ζητούν 15 μαθητές ανά τμήμα , το κάθε παιδί μόνο του σε κάθε θράνιο τονίζοντας πώς είναι αδιανόητο να φορούν τόσες ώρες τις μάσκες και κατά τα λοιπά να είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Οι μαθητές ζητούν νέους χώρους ώστε να μπορούν τα παιδιά να μοιραστούν.

Νεότερα: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η κατάληψη στο 12ο λύκειο σταμάτησε λίγο μετά τις 11. Ένα ακόμη Λύκειο  ωστόσο προστέθηκε για το 5ο Λύκειο Πατρών. 

Πρώτη Ενημέρωση: Κατάληψη με το ... καλή σχολική χρονιά για τις ... μάσκες, σε σχολείο της Πάτρας! Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησαν κατάληψη οι μαθητές του 2ου Λυκείου της Πάτρας, αρνούμενοι να φορέσουν μάσκες μέσα στις  τάξεις τους, όπως επιβάλουν οι σχετικές διατάξεις κατά του covid -19. 

Κατάληψη έχει γίνει και στο Λύκειο Φαρραί, για το κτιριακό ζήτημα. 

Σε γενικές γραμμές πάντως, η σημερινή δεύτερη ημέρα, στα σχολεία της πόλης, κύλησε ομαλά. Παρατηρήθηκε μικρότερος συνωστισμός στις εισόδους των σχολείων, ενώ μαθητές και δάσκαλοι φορούσαν μάσκες. 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE