Μάσκες - γίγαντες και σε μαθητές σχολείων της Πάτρας

Αστοχία στα μεγέθη των μασκών που μοιράστηκαν σήμερα και σε σχολεία της Πάτρας, διαπίστωσαν μαθητές αλλά και γονείς τους.


Αστοχία στα μεγέθη των μασκών που μοιράστηκαν σήμερα και σε σχολεία της Πάτρας, διαπίστωσαν μαθητές αλλά και γονείς τους. Η μάσκα που δόθηκε για τα παιδιά των μικρότερων ηλικιών είναι μεγάλη ακόμα και για τςι αναλογίες ενός ενήλικα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, δεν δόθηκε το περιβόητο παγουρίνο για το οποίο υπάρχουν αναφορές ότι είναι μικρό.

Δάσκαλοι στην Πάτρα έγιναν δέκτες παραπόνων παρά το γεγονός ότι δεν ευθύνονταν και "έπεσε" εναλλακτική πρότασηνα πλυθούν σε υψηλή θερμοκρασία ώστε να μικρύνουν σε μέγεθος.

 

Το γεγονός με την ακαταλληλότητα του μεγέθους των μασκών έχει σχολιαστεί έντονα και μάλιστα κάποιοι από διάφορες περιοχές της χώρας, σχολίασαν με χιούμορ αλλά και με δυσαρέσκεια, στα social media.

 

Το θέμα, σε συνδυασμό με τα μικρά παγουρίνο που δε χωράνε ένα μπουκάλι νερό των 500 ml, έγινε ήδη viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου πολλοί γονείς ανάρτησαν φωτογραφίες.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE