Πάτρα: Υπηρεσία εξυπηρέτησης πολιτών σε αδυναμία από το Δήμο

Το προσωπικό του Κοινωνικού Οργανισμού σε συνεργασία με υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων αναλαμβάνει την καταγραφή και εν συνεχεία την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου μας οι οποίοι δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις κατοικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Συγχρόνως συνεχίζονται οι υπηρεσίες βοήθειας στο σπίτι από τη Δομή ΒσΣ ( Βοήθεια στο σπίτι) και με ενίσχυση του προσωπικού του, όπου χρειαστεί.

Συστήνεται υπηρεσία ενίσχυσης των πληθυσμιακών ομάδων, που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις κατοικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν, υπό το συντονισμό του Προϊσταμένου Τρίτης Ηλικίας του ΚΟΔΗΠ Γ. Κολοκυθά.

Η εν λόγω υπηρεσία θα ξεκινήσει από σήμερα.

Σκοπό θα έχει την καταγραφή των συμπολιτών μας εκείνων που δεν διαθέτουν οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον που αδυνατούν να μετακινηθούν από τις οικίες τους και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης σε θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης.

Οσοι ανήκουν σε κάποια από τις προαναφερόμενες κατηγορίες συμπολιτών μπορούν να αποστέλλουν αιτήματα και ερωτήσεις στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα:

Α΄ ΚΑΠΗ, Τηλ.επικ.: 2610311060, ώρες: 8.00 - 14.00

Β΄ ΚΑΠΗ, Τηλ.επικ.:2610453907, ώρες: 8.00 - 14.00

Γ΄ ΚΑΠΗ, Τηλ.επικ.:2610339638, ώρες: 8.00 - 14.00

Παρακαλούνται οι πολίτες, να μην απευθύνονται στην υπηρεσία εφόσον δεν ανήκουν στις προαναφερόμενες κατηγορίες.

Ο ΚΟΔΗΠ καθώς λαμβάνει μηνύματα από τον ευρύτερο πληθυσμό για ψυχολογικούς παράγοντες που δημιουργεί η παρατεταμένη έως συνεχής παραμονή στο σπίτι έχει ενεργοποιήσει τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικού κέντρου (2614409974), όπου ο δημότης θα μπορεί να καλεί τον ειδικευμένο ψυχολόγο για θέματα διαχείρισης άγχους, μοναξιάς, η συνύπαρξη με άλλα μέλη, σχέσεις γονέων-παιδιών, σχέσεις μεταξύ ζευγαριών, κίνδυνοι κατάθλιψης κ.λπ.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE