Ξεκινά την Δευτέρα το κλάδεμα των δέντρων στα Ψηλαλώνια

Από τη Δευτέρα 07/10/2019 και για όσο διάστημα χρειαστεί (περίπου δεκαπέντε ημέρες), το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πατρών θα πραγματοποιήσει εργασίες κλαδέματος των πεύκων που βρίσκονται περιμετρικά στην πλατεία Υψηλών Αλώνων με τροχοφόρα οχήματα, με σκοπό την ασφάλεια των πολιτών και γενικότερα καλλωπισμό της πλατείας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τη συνεισφορά των δρόμων Σισίνη και Υψηλών Αλόνων με κατεύθυνση προς την οδό Αθ. Διάβα και θα προχωρούν σταδιακά, ενώ θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων, η στάση και η στάθμευση στις αντίστοιχες οδούς με απόφαση της Τροχαίας Πατρών.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων της πλατείας μπορούν να συμβάλλουν στην διευκόλυνση των εργασιών, απομακρύνοντας από την πλατεία κατά το χρονικό διάστημα αυτό κάθε είδος αντικειμένου που μπορεί να εμποδίσει τις εργασίες ή να υποστεί ζημιές από αυτές, όπως κατασκευές, τραπεζαρίες, ψυγεία και καλώδια ρεύμα. Ο Δήμος Πατρών δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που θα προκληθούν σε τέτοιου είδους κατασκευές και αντικείμενα επί της πλατείας και περιμετρικά αυτής.

Παρακαλεί τους κατοίκους και τους διαδρόμους να δείξουν κατανόηση και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των εργαζομένων ώστε να μην εμποδίζονται οι εργασίες.

Τέλος, οι παραγωγοί πρέπει να απομακρύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών των σταθμευμένων οχημάτων και να αποφεύγουν τη στάση και τον τερματισμό των οδών που απαιτούνται για όσο διάστημα διαρκούν οι εργασίες.

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE